När man gör rätt minns ingen men när man gör fel minns alla

Så, har tänkt över vissa saker och har bestämt att min och Victors tid är över snart. Det är en ponny jag verkligen ÄLSKAR, men jag känner att jag är mer eller mindre klar med honom. Vill hitta en tjej som får jobba honom lite och få hoppa lite högre än bara sådär på ridskola. Som lär sig de han har lärt mig. En RIKTIGT underbar ponny trots alla motgångar och medgång men så är livet. Det kommer bli ett stort hål i mitt hjärta då den dagen jag säger hejdå till honom<3 min fina stjärna :') <3


If you know what i mean

De blev för mycket med vissa saker så jag har t.o.m gått från lektionerna ibland. FML. Men allt känns bättre nu..


End of story

Känner mig som att jag bara vill låsa in mig på mitt rum och inte komma ut förrän allting är bra. Men de går inte.. JAG själv måste göra något, eller aa.. Jag har redan gjort de jag kan. Jag är inte mer än en människa :/ alla verkar inte förstå de ..


Nu är det nära

Har fått sånt sjukt DÅLIGT självförtroende sen de va just 2 personer som ställde sina hästar där i stallet. Sen oxå e de ju en del saker utanför detta ämne som oxå påverkar.
I går så hittade jag mina ridvantar (som jag fick av mamma, HELA) vid Victors box, ena utanför å andra I hans box, SÖNDER! Jag VET att jag hade lagt dem på min hylla i sadelkammaren i söndags. Den personen som hade gjort så, sjönk i mina ögon. Har sönder andras saker, fyfAn!

DET ÄR SÅ SJUUUUKT NÄRA ATT JAG BRYTER KONTRAKTET OCH LÄMNAR STALLET!!

Jag har hållt mig kvar där över hela ca 9 månader om inte så, Victor är den ända som får mig att ens vela åka dit. Hästar, de e en fritid/hobby för mig, då ska man inte behöva komma hem 7/10 gånger gråtandes pga att de e någon som har hackat på mig -.-

Snart lägger jag av med hästar, tänker bara sen sitta framför en dator eller en tv å se ut som ett fån.


När allting faller på plats, men ändå inte

Red Victor igår, tänkte att de bara skulle bli ett lätt pass eftersom att jag red dressyr på honom i lördags med snodd. Victor var PIGG. Jobbade honom i trav och sen i galopp tänkte jag mer på min sits. Vänster galopp var han så dum! Korsgalopp HELA tiden. Jag vart så irriterad!!!!! Men jag bröt ABSOLUT INTE ut de på honom. Jag gav mig INTE förrän han gick i vänstergalopp!


När jag som mest bad om hjälp

Har fått veta om lite saker som har hänt för min kompis och de är ganska för mycket att uppleva för att vara så ung. H*N litar på MIG, att jag INTE berätta för andra OM vad som har hänt å så. Så nu FÖRSTÅR jag bättre varför den personen e som h*n e. Vill vara stark själv och visa att jag finns för henne, men de brister ibland, hemma, när jag är själv. Som h*n berättar så är den personen ganska mobbad för no reason. Inge ovanligt att de finns nån som blir mobbad på skolan -.- jag tycker bara att mobbning är en sån sjuuuukt låg stil. Inget som ens borde finnas!!

Jag har brustit ett par gånger och då LÄÄÄNGE. Jag har ju berättat en del redan. Men vissa saker som ni inte vet om..

Känner att jag tar inte upp nå mer, ni får nöja er med ett dåligt "ihopslängt" inlägg som kommer från mars.

Godnatt :*


Jag såg dig, jag ville ha dig, jag fick dig, jag förlora dig

Berättar lite v som har hänt idag ;)

Vakna, typ halvt svullna ben.. Så valde mjukisbyxor.. Svullnaden gick ner under dagen men såg ut som ett missfoster när jag gick i trappor :O fysik prov på de å, kunde typ inget .. Eller aa 7 av 10 frågor.

Slutade skolan, åkte hem. Eller nej, jag gick hem till Angelika, skulle få låna hem Eminems film "8 mile". Ett BIG älska filmen ;) haha.

Ebba å jag skulle ta en fika på Royal, å de va gött dä ;) när vi var påväg hem (t mig) så kom de fram en tant å sa "jag röka, jag köpa cigarr?", å vi vart ju lite rädd sådär å sprang sista biten hem för att hon gick saaaaaabbt :O men jag bytte om å vi cykla t stallet. Smörjde min utrustning, fick hjälp av Ebba så de gick snabbare. Efter så tog vi in Etram å Victor (som jag tog) å Ebba tog Evert BIFFEN!! ;) de va dags för oss att ta å cykla hem... Jag åt lite när jag kom hem precis å nu ligger jag här i sängen å ska precis kolla klart de jag inte såg på filmen. :)


Du var min men inte längre

Tänkte "utvärdera" min dag. Skola, hade idrott å innebandy, var RÖÖÖÖD på benen. En stooooort märke av en boll på smalbenet. Haha.. Mina ben var spagettisar... :$ Bättre nu e dem iaf..

Sluta halv 4 så när jag kom hem vare typ av MÖÖÖÖRKT.. Men jag hänka t Angelika så vi tog å kolla på 8 miles , eller vad den nu hette. ÄLSKAR FILMEN!! Eminem<3

Ebba ringde, fråga om ja skulle t stallet. Såklart att ja ska dit jue ;) Hon följde mä. Vi hoppade idag. Ebba var såå himla duktig. För att va hopprädd så klara hon ca 65 cm! :D nöööjd coach ;) Jag red ju oxå då. Kändes som att jag red som en kratta..? :/ Victor stanna EN gång mä mig å jag satt som fastklistrad med benen i sadeln ;) Men vi avslutade med att Ebba åkte av Victor ... ;) så vi ska t Royal (ett fik) efter skolan å fika lite ;) prata lite mä mamma nu när jag kom hem å så.

Nä nu ska jag ta å sova, GODNATT :*

(Kan tyvärr inte få mä nå bilder pga internet -.- men dem kommer i senare inlägg)


Whoopa!!!! ;)

Har färgat mitt hår. Rött. Eller aa de vart mer rött vid hårbotten å ju längre ut man kom på håret så vart de mer svart. Så funderar på om jag ska sen färga MER rött, alltså starkare röd. Gjorde en sak med Angelika som vi egentligen INTE borde göra ;) haha..

Sen finns de ju en som har satte sig på min hjärna.. Kommer ALDRIG att berätta vem de ä så länge.. Har svårt att sluta tänka på h*n ;)

Säger godnatt nu. Typ tröött efter dagen.. Stalle imorrn da :)


Tisdag

Testar mig på skolan idag, igen. Får se hur de går.. Min hals e inte riktigt bra :/ den känns konstig..


Jag, mitt yttre, mitt inre

Jag brukar inte visa utåt HUR jag mår. Jag kan va sjuk å va glad. Bara för att jag e glad så måste de inte betyda att jag INTE e sjuk.. Å jag vill INTE visa hur jag mår utåt, de känns så segt att gö så :s jag vill verkligen prata med någon men de finns ingen jag riktigt vågar att prata med .. De finns mycket som jag egentligen BEHÖVER PRATA OM men jag förträngt de. Jag ville inte va med på leken längre. Jag brukar oftas vela dra mig tillbaka när jag inte vill vara med i leken längre. Sen har jag dagar då jg leder hela leken.. Kände idag, pratar inte jag med nån som t.ex. på bussen sådär på morgonen e de bara för att jag inte alls e mä på något. Sämst självförtroende å allt.. Jag glömmer ALDRIG de där när du skrev att jag var ful, även om du skämtade. Jag skrev bara tbx "haha" för att dölja hur de kändes.. Du SJÖNK i mina ögon!

BTW, så ja.. va ska jag säga? Finns inget intressant i mitt liv. Eller jo, enligt "haters".

The most painful line is
- i love you, but


Vilorummet

Sitter i vilorummet mä Angelika.. Mår fortfarande JÄÄÄÄTTE konstigt efter igår. Kände att jag höll på att svimma på matten.. :O Så jag får hoppas på att jag kan få åka hem å vila.


Torka inte bort mina tårar när du en dag skapar dem..

Har haft en AWESOME helg förutom en liten "paus" från världen. Har inte vart så aktiv på bloggen då jag har haft annat för mig ;) Badat i badtunna å lite sånt grejs. Efter ridningen igår så har jag gaaaaanska ont i höften -.-


It hurts..

Kände just VÄÄÄÄÄRLDENS bloggmotivation men den smet sig tbx igen ganska snabbt.. Bloggtorka.. Inget intressant att skriva om. Om jag skriver om hur jag tycker å mår, de känns inte så bra om de kommer ut såhär på bloggen.. :/ okej, visst de är en ÖPPEN dagbok men detta håller jag hemligt.

Om de verkligen fanns någon person som JAG kan LITA på.. Men denna värld som man lever i e ganska så sjuk som de går att få den.. Speciellt Tierp, ursäkta men de känns seriöst som att man bor i Afrika fast de e bara värmen som saknas. Jag e inte racistisk eller så men jag berättar bara MIN åsikt.

Kommer säkert få en massa skit för att jag skrev detta men shit the same


Kigurumi!!

Hitta en panda, ETT MÅÅÅÅSTE HA. Så jvla sööt..

BTW, så red jag Victor idag. Han var piggare än piggast idag å starkare än starkast.. Red upp till E4rondellen å tillbaks. Galopp, dit å tbx. Victor var RIKTIGT pigg, låg nästan raklång när jag försökte att få stop på honom. Men bara kul att han e pigg å glad än trög å aa..

Dem har tagit bort "gödselhögen" vid stallet så nu e de jue bara fritt fall rakt ner, ca 3 m kanske?


Freeeeeedag!!!!

Seg dag i skolan. Hade bild sista lektion, Fanny ringde, prata mä henne typ en kvart elleh så..? Sluta sen. Har vart hemma nu ca en 3 kvart å de e möööööörkt ute.... Har egentligen inte lust att blogga men tänkte att jag kan uppdatera iaf..


~min drömkille~

Tänkte berätta lite såhär om vad jag vill ha för "drömkille"

Han ska ABSOLUT INTE hålla på med andra tjejer medans han har mig.

Han ska va den som kan få min värld att lysa upp när de e som jobbigast.

Han ska vara snäll, såklart ;)

De ska va Han med stort H.

Han ska helst hålla på med någon sport.

En som inte skäms för att ha med sig sin tjej framför sina kompisar.

Ska kunna skydda mig i vissa fall, försvara kanske låter lite löjligt men ja..

Han ska va den som man får dem här gulliga sms:en av. Som får en att le :)

Han ska vara sig själv

Kramgo såklart ju ;)

Kunna göra random saker tillsammans ;)

En som vågar att testa nya saker

Inte skryta så mycket alls över saker å så :/

Vara min bästa vän + lite till ;)<3

En som går att lita på

Och sen som man kan prata med ALLT om<3

De finns säkert fler saker men kommer inte riktigt på de..


Hellu!

Jag lever! Har tyvärr inte bloggar nurå på typ 2 dar.. Men tänkte berätta lite om ridpassen i helgen, i måndags å idag ju ;)

Lördag: Fanny kom med Darin, så vi lekte. Slalom, hopp, rida runt nån grej å tillbaks. Kul vare ;)

Söndag: Red till grustaget, Fanny va mä oxå på Darin. Red runt lite å titta. Red upp någonstans å hitta en MYYYSIG stig. Kom tillbaks t grustaget, hitta en MEEEGA stor "våg" eller vad man nu ska kalla de. Så jag testa å rida upp på den, sen red Fanny oxå upp på den ;) hörde att de va nån som höll på där så vi vart rädda å galoppera iväg, haha :) sen hitta vi ett ställe som vi körde som en "galoppbana". Både mål å start, ett och ett halvt varv körde vi alla ggr. Fanny fick bara se bakändan på både mig å Victor ;) sen så gav vi oss å red hem. Kl 4 skulle ja vara hemma för att fira Rasmus så Fanny fick släppa ut Victor i hagen å lite sånt.

Måndag: ett dressyrpass, tänkte ta upphöjda bommar men valde att bara ta dressyr. Gick så himla fiiint! T.o.m galoppen :D

Onsdag: idag alltså, ja de vart ju löshoppning, vart inte så mega ljusa å fina bilder men de får duga. Upp till 1,15- 1,20 m hoppade Victor, ungefär. Han va MEEEEEGA duktig<3


Jag ursäktar för bloggen å vissa inlägg

Då de har blivit helt missbildat.. Blogg.se appen e sämst i vissa fall.. Kollade bloggen lite snabbt såhär å såg detta..


Jorå, så e de.. ;)


Låt bilden tala!

Glömde tyvärr köpa kondomer till dig men de får bli nästa år ;)


Undrar om vad som har kommit nu da..?

Fick nå från hööks, eller aa. Ett schabrak å stigbyglar, äntligen har dem kommit!

Jag har inte bloggat nå mycket alls då jag inte har velat, bloggen ska inte bli nå tvång.

Men de som har hänt idag, ja.. Åkte t pappa igår mä Fanny, innan va vi på unkan, hade Kuuuuuul ;) har nog inte skrattat så mycket innan :) fick kramp i kinder å mage ;) Sen då så hämta pappa oss runt 11 kanske? Vakna, åt frukost, prata me ägarna t stallet å så bestämde vi att Darin skulle få komma å sova där inatt å såååånt. Skulle ta 14:17 bussen t Tierp å kom precis t skärplinge när den åkte -.- så pappa fick köra mig å Fanny t Tierp.. De va ganska jobbigt att lämna pappa, de kan jag erkänna.. Höll tårarna kvar, de va inte lätt....
Men nu e de över.
Jag åt lite snabbt innan jag drog t stallet. Fanny hade åkt till Nygård, å red därifrån till Tierp, skulle möta henne eftersom att hon hade nån oerhört läskig person framför sig typ hela vägen.. Jag dog lite grann när jag red förbi honom.... :o Hhaha. Fannööö å jag fixa fram lite grejs å lekte med hästarna, men inte så att de blir farligt. Hade meeega kul, tills Victor dampa... Å lika så Darin.. Fixa stallet lite snabbt efter ridningen å stack hem t mamma å käka lite, å sen så vet jag inte vart tiden tog vägen.. Fanny ligger å sover nu, ja e oxå trött. Imorrn drar vi till grustaget å kör lite galopp för att bygga på bakkärran lite på Victor ;) så meeega fint underlag, önska att man hade de på ridbanan å.. Kanske klickar lite bilder imorrn :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_50959571e087c369687c1720.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_509595b29606ee4cc7b6adf4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095965dddf2b33ce3003260.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095965dddf2b33ce3003260.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095965dddf2b33ce3003260.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095965dddf2b33ce3003260.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095965dddf2b33ce3003260.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095965dddf2b33ce3003260.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095965dddf2b33ce3003260.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095965dddf2b33ce3003260.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095967cddf2b33c8f0032db.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095967cddf2b33c8f0032db.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095967cddf2b33c8f0032db.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095967cddf2b33c8f0032db.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095967cddf2b33c8f0032db.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095967cddf2b33c8f0032db.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095967cddf2b33c8f0032db.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095967cddf2b33c8f0032db.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095968addf2b33c88002ff2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095968addf2b33c88002ff2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095968addf2b33c88002ff2.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095968addf2b33c88002ff2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095968addf2b33c88002ff2.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095968addf2b33c88002ff2.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095968addf2b33c88002ff2.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508318/images/2012/pic_5095968addf2b33c88002ff2.jpg" class="image">


Känslorna blir starkare å starkare för varje dag som går


De brast..

Min relation mellan mig å pappa e ganska åt helvete... Såg på Facebook om att han, Tina å Rasmus skulle åka t Spanien snart. Fick höra de nu när jag va på behandlingsmassage av hon som jag va hos.. Pappa har inte ens sagt ett knyst om att dem ska åka, så jvla dåligt gjort! De e Tina, jag tycker om henne jätte mycket.. Hon e väldigt snäll men hon kommer i mellan mig å pappa, hoppas att pappa INSER de nån gång. Jag har inte hört ett ljud av pappa sen lägret å de va väl typ 1 eller 2 veckor sedan..? Har inte vart hos pappa på över en månad, pga av henne nu da. Jag skiter fullständigt nu om jag nämner nåns namn eller så, men seriöst?! Ska man verkligen ha en sån här kass relation? ÖPPNA ÖGONEN Å INSE VAD SOM ÄR PROBLEMET! Jag vill inte till pappa, för jag kommer ändå inte få min tid jag vill ha med pappa, för då kommer de alltid upp något som e viktigare, enligt honom :/


SAKNAR!!


Världscupshoppningen

Ville så gärna kolla på hoppningen igår men Tierps kommun e alltid lika jvla snål på allt så kanalen fanns inte..


That's right...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!