wilmakroon.horseworld.se

yepp jag testar att blogga på horseworld.se och om de inte funderar byter jag tillbaka till denna blogg, hoppas ni stannar på den nya bloggen :) wilmakroon.horseworld.se 
 

härligt!

dagen började sådär, ont i huvudet. men sen flöt de på. hem och år lite nudlar, sen till Ida och red henne, hon blir mycket finare när jag rider henne och mycket sånt. är så sjukt lycklig med henne <3 och sen kasta mamma upp mig på Major, ingen har någonsin suttit på honom och han skötte sig galant förutom att han la tungan över bettet och blir stark, men annars var de priima ;) åkte senare till Ekman å fixa upp lite skåp som man kan låsa in tex mina ridstövlar om jag så vill :) imorrn åker mamma iväg och blir hemma med Rasmus (min bror) men Patrik (min äldsta bror) är hemma å hans tjej så vi har iaf två vuxna på gården =) drar nog till stallet imorgon och rider lite på Ida<3 nä nu ska jag ta och dejta kudden ;) gonatt!

snart så

snart skriver vi papper på Ida och jag står som ägare *lycklig* ;) Ska dit imorrn och rida. vila i dag och red i går, hon börjar bli pigg och stark ;)) idag va jag iaf förbi pappa och hämta lite hästsaker jag hade där. sen vidare mot ett stall där jag ofta var, och fick en sele, en massa huvudlag täcken m.m. Fick även två vinnartäcken efter Maybe Tomorrow :) ena är från Italien om jag minns rätt. nej sova nu så att man orkar med skoldagen imorrn ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!