Sötisen<3

Dressyr på Victor.... Blir lite sur -.-


Jag skjuter på inlägget..

Känner att de inte behövs just nu så jag skjuter på de.


Behöver skriva av mig..

Så var beredd om de blir ett grötigt inlägg imorrn..


Plugga plugga plugga!

Möglar sönder snart...


Haha


Yada yada..

Har sjUUUUkt ont i magen..... Vet inte varför, men gu va tråkiga inlägg jag gör...


Someone like you

Hade en sjuukt bra dröm inatt<3 önskar att den var sann, men sån tur har man ju inte... Allting hängde ihop med saker som hänt i verklighet...


Onsdag...

Jag måste till skolan, får smått panik om jag har missat nått viktigt. Har bett Angelika att ta med saker jag missat.


Wazzup?

Ingen skola idag heller. Tog en vilodag. Imorrn kör vi på igen! Halv 4 vare ja i skolan -.-' ska iväg snart mä mamma! Woop woop! ;)


Älskade ponny!!


Min födelsedag..

Jo den har vart GRYYYYYM! Men jag var inte till skolan idag, mådde inte bra... Allmänt sårbar. Men mår bättre nu. Har ont i magen, har haft de typ hela dan.... :( fått 2600 kr av dom BÄÄÄÄZTA!!! Fick grYYmt snygga nagellack av Bestizz<3
Skypar med Amanda<3 igår vart de typ en timme som vi prata, girlpower!! Haha


27 AUGUSTI!!!

 
 1999, 27 AUGUSTI VAR DEN DAG JAG FÖDDES! 13 år idag da<3

Imorgon, så händer en grej...

Kl 7 eller 8 i morgon så kommer en sak här på bloggen! ;)

(bild på mig å min bror Rasmus när vi var små ^^)


Min helg..

Ja, eh tänkte berätta lite snabbt hur min helg har varit.

Fredag: åkte t Fanny å vi red lite snabbt.

Lördag: vi två red till crossbanan, då jag även träffade Jonas ;) red i ca 5 timmar, men skritta för de mesta.

Söndag: vakna med träningsvärk.. I låren.. Inte lätt att hålla sig kvar på en knubbis ;) men fick skjuts t crossbanan å Fanny hängde mä. Tyckte att du, Jonas, du var precis som om du försökte att undvika mig..? Senare iaf så hämta nån Fanny... Ska nog dit till henne nästa helg oxå :)


jag lever!

jag har inte haft tid för fem öre att kunna blogga, fullt upp idag.. märkte att det va några killar som kolla in mig typ 24/7.. haha, haft iaf sjuuukt kul med kompisar. drar till fanny å är där i helgen<3 livet är som en dans på rosor men med svåra steg. så i helgen kommer jag att bli osocial för de mesta här på bloggen.

Mitt liv har bara börjat....

tänkte skriva ett LÅNGT inlägg eftersom att jag sitter äntligen vid datan, men funderar på vad jag ska skriva om.. men kom just på att jag kan skriva lite om mig eftersom att bloggen handlar om MIG å MITT liv. öppen dagbok helt enkelt. får panik i dagböcker som man skriver i!
 
men nu börjar jag HÄR!
 
Jag Wilma Matilda Kroon, ja de e så jag heter. Jag är en sån som vill ha lagomt mycket med uppmärksamhet. Jag är ABSOLUT INTE en fjortis eller vad alla nu kallar detta. När jag var ca 2 år fick jag en egen ponny, hon var vit och hette Lo Bella (marängen). Hon var en shettis, och som vanligt busiga shettisar som smet å höll på, hon var en av dom alla. Sen flyttade vi å kunde tyvär inte ha kvar henne... Gav bort henne till en som vi känner. Hann att rida på henne EN sista gång innan dom tog bort henne, pga att hon hade fång och skimmelcancer. Jobbigt men så är det. Senare med tiden flyttade vi HIT hos pappa. har bott här ca 7-8 år. Mamma flyttade till Tierp för ca 2 års sedan. Det tog mig ETT HELT ÅR för att förstå hur jobbig en skilsmässa e mellan föräldrar. Mådde piss. Började ny skola, gick bra i början tills det var en person som satte igång allt. Sa att jag hade snackat skit om alla. Men de roliga var att jag inte hade ens sagt ett j*vla skit! Hade inga vänner, pga den dära personen. Mådde ännu mer piss. Höll på ca ett år. Gick bättre i 6:an, men mot slutet stampa dom ner mig igen. Pappa fick nog å på vinterlovet 2011/2012 så ringde pappa rektorerna på Aspenskolan och Ol Adersskolan. Jag började på Ol Andersskolan å allt vart SÅ mycket lättare för mig, nu idag har jag NYA, BÄTTRE vänner. Min bästizz, Angelika. Hon började oxå i Ol Andersskolan några veckor innan 6:ans slut. Hon e gryyymt mycket gladare, piggare å ALLT! Ursäkta men jag säger bara att Aspenskolan var ett stort j*vla rövhål!!! Många tror att jag är den dära lilla bortskämda saken bara för att jag får dyra saker, men jag har en mamma och en pappa som jag älskar mer än allt annat! Okej, visst jag kanske har fått en Iphone, jag har fått en IPod, MEN jag har SJÄLV samlat ihop till en IPad. Jag har fått dyyyra ridstövlar men pappa vill bara att jag ska ha nått som JAG tycker e snyggt å skönt att ha på fötterna. Musik är en sak som jag ÄLSKAR när jag inte mår så bra. Men nu är jag mer på topp (8/10), ja detta var mitt liv lite kortfattat.

Blogg.se app dampar

Därför jag inte har bloggat. Men iaf så e jag i skolan å väntar på att den ska börja.... Matte första lektionen, yippiee!

Kik!


To tha stable!

Haha, påväg t Tierp. Skolan idag var kul, men typ lite dryg. Hålla koll på tider å allt... Somnar snart på bussen, e inte van med skola...? Men iaf så ska jag till stallet, pallar inte rida, så tar nog bara upp honom å borstar.


Yum yum!

Skola, usch! E trött, gick å la oss rätt tidigt, eller aa.


Godnatt alla!

Ta mig i säng nu så jag e piggare imorrn. Tagga skola imorrn da!! (ironisk)


Listen to your heart

Yeah, before you tell him Goobye....

Okej, sorry om jag lägger upp bilden men jag vill att ALLA ska veta att du e GRYYMT söt å snäll, bara man får säga de man vill till dig så känns allt rätt. För dig e jag inte rädd, vågar säga att du e söt, vågar säga att ibland blir du kaxig. Jag vågar bjuda på mig själv, vågar du? Ligger här i sängen, skriver detta just nu, att jag lägger tid på mina VÄNNER, de gör jag genom att visa hur mycket jag ÄLSKAR er! Okej, har bara lagt ut några men när man blir större glider man ifrån många. Försöker att hitta tbx till dom. 7:an, nya vänner. Men tbx till dig nu, du e grym på cross, okej de går dåligt ibland för dig men de göre för ALLA, ingen kommer undan det. E ganska tom i huvudet efter skolan, så kan inte skriva mer om dig, puss<3


Varje gång jag ser dig är allt som de stannar till

Skolan gick bra, va hem t Angelika ett tag å nu påväg t massage. Har kramper över hela bröstkorgen :o obehagligt! Tänk om jag skulle kunna bli helt frisk å inte ha ont någonstans...


Skolan e igång

Väntar på buss, Angelika bredvid mig. Typ redan glömt vilket skåp jag har :o men tror de ska stå på nyckeln.


Jag skriver till dig, men suddar ut de..

De blev tyvär no stable today. :/ hann inte. gick iaf super i skolan, fick överskåp. Angelika som e ca 175 fick underskåp, lite taskigt kanske? Haha.


Stallet idag, dressyr kanske...

Drar t stallet snart da. Rider väl dressyr eller nåt sånt. Sen typ hem t mamma å duscha, byta om å åka mä Angelika t skärplinge.


Men nu har jag hittat en bra app

Ja, blogg.se appen, att jag inte tänkte på de redan från början?

Stallmötet gick super, men var för "tom" i huvudet för att förstå vad dom prata om, så kommer ihåg hälften? Sen efter gick jag å prata med en person som jag KANSKE kommer börja träna för. ;) woop woop!

Ska försöka att ta mig i säng tidigt ikväll. Sista sovmorgonen imorrn på sommarlovet..


Ursäkta..

Jag har letar å letat efter en bra bloggapp, tyvär hittar jag då ingen... Men iaf så har jag vart med en kompis som de va MINST ett halvår sen jag träffa henne. För övrigt e jag påväg t stallet, stallmöte ju...

ska dejta kudden inatt

:3 tröött chey efter att ha försökt fixa blogg när internet e sjuuukt segt -.- nya tag efter "dejten" med kudden... godnatt!

hej hej!

fortsätter med mitt bloggande här! då jag tycker att blogg.se e bättre. bloggen e tyvär bara en stor röra just nu men håller på att fixa detta. inom ett tag e den bättre..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!