Skolan

Påväg till skolan. Går endast till 2 idag, chill. Efter skolan åker jag till Ida (Cala Tarida). Får hoppas på att man får sitta upp på henne en sväng :)
Imorrn går jag till halv 4, sen lov lördag,söndag,måndag,tisdag,onsdag ;)


duktig här jaoo

skulle ju börja blogga igen, hejhej den saken kom jag ju långt med ;) nääjj nu ska jag försöka att komma igång igen så att de blir en "rutin" på dagen. nej man jag var med Fanny till Bollnäs i lördags, hon skulle kvala Darin och hon blev gkd (Y) :) vi tog med oss Frallan oxå och ja, hon stegra i boxen där på travet och skrek efter Darin så fort han försvann från hennes syn.  men en lyckad dag :)
 
i söndags så var iaf fanny oxå med till ekman och vi sov ju där. vi fixade heela stallet så nu är det rent och spolat så det ända som behövs är bara att kalka väggarna och sedan måla i stallet. vi fixade hagen bakom stallet men den behövs göra större. 
 
jag var till sjukhuset idag, sjukgymnasten. ska få en ny tid till nästa månad och fick en del övningar jag ska göra varje dag. 
 
jag har en heeztizzz pågång. Cala Tarida (går att söka på aln.se tror jag). var dit idag och pyssla om Ida. hon har ju stått som fölmärr i ca 2-3 år. så nu är det bara att pyssla om henne och börja träna upp muskler å kondition ;) 
 
nu vidare till Ekman´s och fixa i sadelkammaren och lite sånt grejjs :) 
51 dagar sedan du försvann <3

"bildbomben"


















 

i knew you were in trouble

hemma idag, ont som satan i magen och mår illa :( 
 
Helgen har vart MEEEEGA grym (Y) 
Lördag: Valbo å Gävle meed Fanny, awsome dag! gick in på Hööks en snabbis och hitta en tjocktröja som var typ "JAG MÅSTE HAAAAA" och sen vart det inget mer från stan..
 
        
 sådär ser den ut :)
 
Söndag: åkte upp till Gävle travet med Fanny, hon skulle vara med i ett klubblopp med Darin och det gick prima! Han kom först in i mål med många längder ;)) Själv vart man ju så jvla sugen på att ta upp min licens igen och försöka, men först leta ponny isf! ;) Har redan hittat en som föll i mina ögon, så det är väl la bara att tjata och fjäska som gäller ;) haha ,
 
det blir en bildbomb oxå från veckan, i ett annat inlägg såklart :)) 

Påväg t stan!

Yesyes, påväg t Gävle med Fanny å typ halva la familia.

Igår var jag å Fanny hos henne och red, jag på Darin å hon på NewMan. De gick super! Eller aa Darin var riktigt het/stark ;) Har vart med Fanny ända sen typ måndag :o ;) Imorrn drar vi till Gävle travet med Darin för att Fanny ska köra klubblopp med honom, hoppas det går bra. Så efter stan åker vi till henne och packar och lite sånt grejs inför morgondagen (Y)
Mer uppdatering later !


Jag är helt tom i orden

Victor är borta för evigt. Känns hemskt att ens bara säga eller höra dem orden. Men det är ändå en lättnad nu att han är borta. Alla känslor å sånt.

För första ggn på 4 veckor som jag ens tog på en häst å de va i söndags. Fannys häst Darin (Ädel Dar). Har ridit och kört ponny, känner att jag får suget tillbaka de där med hästar :)

Så jag ska försöka att börja blogga igen :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!